Onze diensten

Wau Effect biedt de mogelijkheid om aan je doelstelling(en) te werken op de meest unieke locatie in Tilburg.

Personal training

Haal het beste in jezelf naar boven en kies voor 1 op 1 personal training op de meest unieke locatie van Tilburg. Personal training is voor iedereen die ambitie heeft om te investeren in zijn of haar gezondheid. Je wordt geholpen om weer in balans te komen en wordt begeleidt in het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

Small group

Samen trainen met 3 tot 8 personen tegelijk is gezellig, motiverend en heeft als voordeel dat je de kosten kunt delen. Je leert effectief te trainen met maximaal resultaat. Zo creëer je het Wau Effect!

Bedrijf of evenementen

Wau Effect denkt graag met je mee en helpt je bij de keuze van een sportieve activiteit, samen met je familie, vrienden, collega’s of klanten. Een sportdag of event boeken is de juiste keuze als je een sportieve activiteit zoekt waarin samenwerken, grenzen verleggen en teambuilding samenkomen.

Lifestylecoaching

Ontketen je volledige potentieel en kies voor lifestyle coaching op de meest unieke locatie in Tilburg. Lifestyle coaching is voor iedereen die de ambitie heeft om te investeren in zijn of haar welzijn. Laat je begeleiden om weer in balans te komen en ontwikkel een gezondere levensstijl die het beste in je naar boven haalt.

Cacao ceremonies

Verdiep jezelf in de betoverende wereld van cacao ceremonies. Laat je meevoeren naar een unieke ervaring op onze bijzondere locatie. Cacao ceremonies zijn voor iedereen die openstaat voor transformatie en innerlijke groei. Cacao opent je energetische hart. Ontdek de kracht van cacao en laat het je begeleiden naar een diepere verbinding met jezelf.

Wim Hof fundamentals

Duik in de fascinerende wereld van de Wim Hof Fundamentals. De Wim Hof Fundamentals zijn voor iedereen die de ambitie heeft om zijn of haar grenzen te verleggen en een diepere verbinding met het lichaam en de geest te creëren. Ontdek de kracht van ademhaling, koude training en mindset en laat ze je begeleiden naar een sterker en veerkrachtiger leven.

Massages

Massages zijn een eeuwenoude methode die wordt gebruikt om fysieke ontspanning en stressverlichting te bevorderen. Ze zijn ook nuttig voor het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van algeheel welzijn.

Ademsessies

Ontdek de transformerende kracht van ademsessies. Duik diep in jezelf tijdens een unieke ervaring. Ademsessies zijn voor iedereen die verlangt naar innerlijke rust, ontspanning en persoonlijke groei. Laat je begeleiden door de kracht van je ademhaling en ervaar een diepe verbinding met je lichaam en geest. Kom tot rust, laadt op en ontdek een nieuwe dimensie van welzijn tijdens onze ademsessies.

Voedingsadvies

Op basis van calorieën en macro nutriënten wordt er door Wau Effect berekend welk voedingsschema het beste bij jou past. Hierbij wordt er rekening gehouden met je leeftijd, levensstijl, activiteitslevel en welke doelstelling je voor ogen hebt.

Yogalessen

Yoga is een eeuwenoude traditie die zijn oorsprong heeft in het oude India. Het omvat een combinatie van fysieke houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en ontspanningsoefeningen. Het doel van yoga is om lichaam en geest te verenigen en innerlijke rust te vinden. Yoga heeft vele voordelen, waaronder het verbeteren van flexibiliteit, kracht en balans, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van welzijn. Er zijn verschillende yogastijlen, variërend van zachte en ontspannende tot meer intensieve en uitdagende vormen. Veel mensen beoefenen yoga als een manier om te ontspannen, zich te concentreren en te verbinden met zichzelf. Het kan ook helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Tevreden klanten

Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel Wau Effect mijn leven heeft veranderd. Als drukke moeder van twee jonge kinderen, had ik altijd moeite om tijd vrij te maken voor mezelf en mijn gezondheid. Maar dankzij de persoonlijke begeleiding en motiverende aanpak van Wau Effect, ben ik erin geslaagd om mijn fitnessdoelen te bereiken en me weer fit en energiek te voelen. De trainers bij Wau Effect zijn echt toegewijd en hebben me geholpen om mijn lichaam sterker en strakker te maken. Ik ben ze ontzettend dankbaar!
Lisa
Wau Effect heeft me geholpen om mijn grenzen te verleggen en mijn conditie naar een hoger niveau te tillen. Als fervent sporter was ik op zoek naar een personal training ervaring die me kon uitdagen en me nieuwe inzichten kon bieden. En dat is precies wat ik bij Wau Effect heb gevonden. De trainers zijn zeer professioneel en deskundig, en ze hebben me constant gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Dankzij hun begeleiding heb ik mijn kracht en uithoudingsvermogen verbeterd en mijn sportprestaties naar een hoger niveau getild. Ik kan Wau Effect ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar resultaten en een persoonlijke benadering!
Mark

Schrijf je in voor een GRATIS proefles