HET GEHEIM

ONTDEK HET WAU EFFECT

Challenge je mindset

Atleten zijn niet geboren met het talent om succesvol te zijn. Nee, ze zijn succesvol dankzij hun mindset. Ze zijn iedere dag bezig om te werken aan hun doel: Zo succesvol mogelijk worden in hun sport. Dat vergt doorzettingsvermogen, veerkracht en wilskracht. Iets wat ze hebben opgebouwd door vaker de betere keuzes te maken in plaats van de makkelijkste keuze.

Ook helpt het enorm om een duidelijke waarom te hebben. Waarom wil jij je doel zo graag halen? Het gaat dieper dan alleen ‘wat af te willen vallen’. Wat zijn jouw beweegredenen? Wil je de energie hebben om moeiteloos je kinderen bij te kunnen houden? Of wil je op je best kunnen presteren voor je onderneming? Met een duidelijk doel voor ogen wordt jouw succes in de gym sneller werkelijkheid.

Het Wau Effect geheim

De reden Wau Effect-sporters resultaten weten te behalen komt niet alleen door onze trainingen. We besteden ook aandacht aan wat er tussen je oren afspeelt; je mindset.

Atleten analyseren de gewoontes in hun leven: Welke gewoontes hebben een positief effect op het halen van mijn doel? En wat moet ik minderen in mijn leven? Als je jouw doel wilt behalen, zul je de route ernaartoe moeten vinden.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij helpen je de route naar jouw doel te vinden. Dat doen we niet op een strenge manier of met radicale verandering. We moedigen je aan om beetje bij beetje betere keuzes te maken en voldoening te halen uit het maken van bewuste keuzes.

Sign Up For A Free Training Session
Sign Up For A Free Training Session

Wat je erin stopt, is wat je eruit haalt

Jouw motivatie en doorzettingsvermogen worden versterkt door iedere dag te werken aan jezelf. Zonder dat je hierbij je grote doel uit het oog verliest. Je routines en de keuzes die je dagelijks maakt, spelen hier een grote rol in.

Als je in de ochtend wilt sporten maar tot middernacht een serie zit te kijken, bestaat de kans dat je het sporten de volgende ochtend overslaat. Hoewel die serie te gek was, heb je wel je gymsessie gemist. En is je doel niet dichterbij gekomen, eerder verder uit het zicht verdwenen. Bij routines is het belangrijk om consequent te zijn

Door je op het vlak van mindset te trainen als een atleet, geven we jou de controle terug. Zo hoef je je leven niet langer te laten leiden door je gewoontes.

Schrijf je hier in voor een GRATIS training

Sign Up For A Free Training Session

Jouw proefperiode bestaat uit 3 momenten:
– Lifestyle-check en je eerste training van 30 minuten
– Een tweede training van 60 minuten
– Sportieve meting van 30 minuten

Contact

Een fit en gezond leven is niet ver weg

Ontdek het WAU Effect snel en schrijf je hier in!